0

A kosár üres ;(

HUF összegű vásárlás felett ingyenes szállítás 13.000 kn

Telefontokok

Hogyan ellenőrizhetem a mobileszköz modelljét?

Hogyan ellenőrizhetem a mobileszköz modelljét?

Gyakran előfordul, hogy ügyfeleink nem ismerik pontosan a mobil eszköz modelljének a nevét, ami a megfelelő védőtok kiválasztásához feltétlenül szükséges. Ezzel elkerülhető a helytelen kiválasztás, valamint a tok reklamációjára és a cseréjére vonatkozó eljárás. De a mobiltelefonok választékának áradatában azonban nehéz követni az összes kiadott sorozat, modell és eszköz nevét. Nevezetesen, minden egyes piacon lévő készüléknek megvan a saját neve, és ami a legfontosabb, megvan a saját egyedi kódja, amely megkülönbözteti azt más eszközöktől.

Annak érdekében, hogy egyszerűsítsük Önnek a készülék megfelelő tokjának a kiválasztási folyamatát, utasításokat készítettük elő az Ön számára arról, hogyan ellenőrizheti egyedi kódját a készüléken, ami a készülék pontos modelljéhez vezet. Lehetséges, hogy az eljárás kissé eltér az ugyanazon márka különböző modelljeinél, de túlzott eltérések nem lehetnek.

APPLE:

A készüléken menjen a Beállítások vagy a Setting menübe és kövesse az eljárást:

Settings -> General -> About -> Model

A "Modell" sorban megjelent kódot írja be az internetböngészőbe (Google, ...), és megjelenik a készülék pontos modellje.

LG:

A készüléken menjen a Beállítások menübe, és kövesse az eljárást:

Beállítások -> Telefonról -> Hardverinformációk -> Modellszám

A "Modell szám" sorban megjelent kódot írja be az internetböngészőbe (Google, ...), és megjelenik a készülék pontos modellje. Néhány LG-márkájú telefonkészülék esetében már a második lépésben a „Telefonnév” alatt kiíródik az eszközmodell, de még mindig javasoljuk azonban, hogy ellenőrizze a kódot, hogy a modell adatai megbízhatóak lesznek.

HUAWEI:

A készüléken menjen a Beállítások vagy a Setting menübe és kövesse az eljárást:

Settings Beállítások -> System (Rendszer) -> About phone (Telefonról) -> Model (Készülék neve)

A "Modell szám" sorban megjelent kódot írja be az internetböngészőbe (Google, ...), és megjelenik a készülék pontos modellje. Néhány Huawei és Honor márkájú telefonkészülék esetében már a „Device name” (készülék neve) alatt fel van tüntetve a modell, néhány készülék esetében pedig elmarad a második lépés (System). Javasoljuk azonban, hogy ellenőrizze a kódot, hogy a modell adatai megbízhatóak lesznek.

SAMSUNG:

A készüléken menjen a Beállítások menübe, és kövesse az eljárást:

Beállítások -> Rendszer -> A készülékről -> Modellszám

A "Modell szám" sorban megjelent kódot írja be az internetböngészőbe (Google, ...), és megjelenik a készülék pontos modellje.

Néhány telefonnak van egy további sora az "Eszköz neve", ahol fel van tüntetve a modell, azonban még mindig javasoljuk, hogy a modellről való pontos információ érdekében ellenőrizze a kódot.

SONY:

A készüléken menjen a Beállítások menübe, és kövesse az eljárást:

Settings -> About phone -> Model number

A "Model number" sorban megjelent kódot írja be az internetböngészőbe (Google, ...), és megjelenik a készülék pontos modellje. Néhány modellnek kevesebb lépése van a kívánt adatok eléréséhez.

Az utasítások jelenleg a legnépszerűbb mobiltelefon-márkákra terjednek ki. Ha nehézségei vannak a készülék kódjának és modelljének ellenőrzése során, kérjük, forduljon hozzánk fenntartás nélkül

és szívesen segítünk.

A 00386 (0)68 633 274-as telefonszámon vagy az info@topkinalat.hu e-mail címen vagyunk elérhetőek.

Miután ismeri a készülék modelljét, online áruházunkban a telefontokok széles skáláját ajánljuk, amelyek segítenek megvédeni a telefonkészülékét. Amikor előnézeti menüben meglátogatja webhelyünket, először válassza ki a készülék márkáját, majd a modellt, és kezdheti is a böngészést a kínálatunk széles választékában, amely kifejezetten az Ön készülékmodelljéhez beállított. Miután kiválasztotta a termékeit, egyszerűen egyetlen kattintással hozzáadja őket a bevásárlókosárba, töltse ki a szállítási adatokat, fizessen, és a termékek már egy munkanapon belül az Ön otthoni címén lesznek. Ha a megvásárolt termékek értéke meghaladja a 35,00 € -ot, a szállítást mi fedjük! Kellemes és szórakoztató vásárlást kívánunk! Top izbira!

Vissza
TOP kinálat

TOP kinálat

A prémium termékek választéka az Ön telefonjához!

INGYENES SZÁLLÍTÁS

INGYENES SZÁLLÍTÁS

A termékek ingyenes szállítása 35 € feletti vásárlás esetén.

100% BIZTONSÁGI VÁSÁRLÁS

100% BIZTONSÁGI VÁSÁRLÁS

A termék visszaküldésének lehetősége a vásárlástól számított 30 napon belül.

Szeretne értesülni a hírekről és az újdonságokról?

Iratkozzon fel az e-hírlevélre

© 2016 - 2020 TOP IZBIRA d.o.o., Minden jog fenntartva.
Ellenőrizze a telefonjának ajánlatát:
Igen Nem