Pssssssst ... Ingyenes postaköltséget biztosítunk, vásárláskor használja a kódot: post1

Telefontokok

0

Mit mindent kockáztatunk egy védtelen telefononkészülékkel?

Mit mindent kockáztatunk egy védtelen telefononkészülékkel?

Ma gyakorlatilag nincs olyan személy, aki nem rendelkezne mobileszközzel. Éppen ellenkezőleg, az okostelefonok nélkülözhetetlen napi társaink lettek, és szinte elvesztették a telefonálás elsődleges funkcióját. A fejlett technológiáknak köszönhetően, információs forrásként, korszerű kommunikációként, böngészőként, fényképezőként, kameraként és hasonlókra használjuk őket. A világ egyfajta találkozóhelyévé váltak. Milyen szerepet játszik az Ön készülékének védelme, és melyik kellemetlenségektől mentheti meg magát az alábbiakban vázoljuk fel. Telefon tokok

Érzékeny technológia és tervezés. A kifinomult és a fejlett technológiák miatt a korszerű mobiltelefonok rendkívül érzékenyek lettek. Annak ellenére, hogy a készülékgyártók megpróbálják megvédeni a szoftvert, a készülék a leesésnél megsérülhet. Az okos készülékek vastagsága is egyre kisebb, így bizonyos készülékek esetében kevesebb, mint egy centimétert tesz ki. Úgyszintén a korszerű mobileszközök felszínét főleg rendkívül sima és csúszós anyagok veszik körül, ami még sérülékenyebbé teszi őket a leesések esetében, mert kevésbé kézzelfoghatók, és a gondos kezelés ellenére is könnyen lecsúsznak a sík felületről, a kézből, a ruházatból és kézitáskából is.

Az adatvesztés lehetősége. A korszerű mobil készülékek már régóta már nem csak a telefonálás eszközei, és valamilyen módon személyes segédeink szerepét vették át. Számos ember mini laptopként használja őket és óriási mennyiségű adatot, fényképet, névjegyet, feljegyzést, jegyzetet, eseményt és egyéb fontos információt is rögzít rajtuk. Igaz, hogy lehetőségünk van az összes adat biztonsági mentésére a telefonon, de őszintén mondva sokan nem használják ezeket az opciókat, és a telefon esetleges károsodása vagy akár leállása esetén minden adatot elveszítenek. Sokunknak ez már megtörtént, igaz?

Nagy javítási költségek. A mobileszköz bármely leesése káros vagy akár végzetes lehet. Megsérülhet a készülékház, a képernyő, a szoftver, és a legrosszabb esetben a telefon megszűnik működni. A sérült résztől függően a javítási költségek is megfelelőek, és ezek meglehetősen magasak lehetnek, és néha akár a telefon értékének felét is vagy még annál többet is meghaladhatják. A leesés és a csúszás esetén leginkább a képernyő van kitéve, amely az készülék legérzékenyebb és legfontosabb része, legalábbis a felhasználó számára. Működő képernyő nélkül a készülékünk nem használható, és a helyettesítési költségek körülbelül száz euróba kerülnek. Ha a készülék károsodása évente többször is megtörténik, a javítási költség már meg is haladja a készülék értékét.

Esztétikai tényezők. A teljes mobilkészülék rendkívül sima külső felülete (beleértve a képernyőt is) miatt a legkisebb karcolás is meglátszik rajta. Akár mennyire óvatosan is kezeljük a készüléket, néha már elég az, hogy egy kicsit erősebben hozzádörzsölődik egy ruhadarabhoz vagy a kézitáskában, és a készülékházon már láthatóak a zúzódások. A készülékek széléi is nagyon érzékenyek, amelyek az esetleges leesésnél gyorsan elpattannak, és hosszabb repedésekre oszlanak fel a képernyőn. Természetesen a leginkább zavaró a képernyő károsodása, amely a "touch" technológiának köszönhetően gyakran megakadályozza a funkciók és készülékek zökkenőmentes működését. A megrepedezett és a megkarcolt készülék minden bizonnyal nem tetszetős a szemnek, és valakiben a rendetlenség és a gondatlanság benyomását is keltheti.

A mobilkészüléket így mindenképpen megéri megvédeni, mert végső soron az értékük és életükben betöltött szerepük és jelentőségük sokkal nagyobb, mint az korábban volt, és manapság már csak ritkán néz rájuk bárki, úgy, mint egy sima telefonra. Egyesek számára státusz szimbólumot jelent, egyesek számára az élet nélkülözhetetlen részét képezi, egyeseknek valamilyen kapcsolatot a külvilággal, egyeseknek pedig a legfontosabb információforrást jelenti. Ezért a tok megvásárlásával nem csak a pénztárcáinkat védjük a felesleges költségek ellen, hanem az élet egy részét is, amely számunkra jelent valamit, és ez által sok kellemetlenséget kerülhetünk ki.

Miért vásároljon mobiltelefon-tokot nálunk?

A telefontokok a mi szenvedélyünk, ezért törekszünk annak érdekében, hogy minden telefonkészülékre minél szélesebb választékot biztosítsunk, de ugyanakkor csak a legjobb minőségű termékeket. Ezért Szlovéniában nálunk találja a telefontokok és a borítók legszélesebb kínálatát és választékát. Mivel tudatában vagyunk, hogy az idő nagyon értékes dolog, expressz szállítási kézbesítést kínálunk, amely csak 1 munkanapig tart. Ha a termék nem megfelelő, akkor azt legkésőbb 30 napig visszaküldheti. Top választás!

Vissza
TOP kinálat

TOP kinálat

Prémium termékek választéka az Ön telefonjához!

INGYENES SZÁLLÍTÁS

INGYENES SZÁLLÍTÁS

13000 HUF feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

100%-osan biztonságos vásárlás

100%-osan biztonságos vásárlás

A termékeket a vásárlástól számított 30 napon belül visszaküldheti.

Szeretne értesülni a hírekről és az újdonságokról?

Iratkozzon fel az e-hírlevélre

© 2016 - 2023 TOP IZBIRA d.o.o., Minden jog fenntartva.
Ellenőrizze a telefonjának ajánlatát:
Igen Nem