2-őt fizet, 3 -at kap! Három termék vásárlásakor kedvezményt ismerünk el a legolcsóbb termék összegében!

                                                                KÓD: 2top3

Telefontokok

0

Milyen védelmet kínálnak a telefonkészülékéhez?

Milyen védelmet kínálnak a telefonkészülékéhez?

Miért érdemes telefontokot nálunk vásárolni? Mivel Szlovéniában a legszélesebb választékot kínáljuk! Igyekszünk arra, hogy a legjobb minőségű és a legmodernebb termékeink vannak a kínálatunkban.

Már írtunk a mobiltelefon készülék védelmének a fontosságáról, és minden olyan kellemetlenségről és károsodásról, amelyeket a készülék esetleges leesése okozhat. Megfelelő és magas színvonalú védelem nélkül a készüléke mindig sérülést szenvedhet, mivel a mobil eszközök modern formatervezése inkább az esztétikai, mint a gyakorlati szempontokra összpontosít. Ezért nagyon fontos, hogy megfelelően védjük a készüléket, és így gondtalanul és zökkenőmentesen használjuk.

Online áruházunkban a telefontokok sokféle, érdekes és minőségi széles választékát találja a mobilkészülékéhez. A Top Izbira-nál biztosak vagyunk abban, hogy minden ízlést kielégíthetünk. Természetesen a telefontokokon kívül a kedvenc készülékük TELJES védelmét kínáljuk, beleértve a biztonsági védőüveget, a védő bevonatokat és a további tartozékokat.

Hogy hogyan védheti meg a telefonját és mely termékek és anyagok között választhat, kérjük, olvassa el az alábbiakat.

TELEFONTOKOK

A telefonkészülék legfontosabb védelme minden bizonnyal a telefontok vagy a borító, amely jelentősen csökkenti az eszköz esztétikai vagy mechanikai károsodásának a kockázatát. Végtelen lehetőségek közül választhat a különböző gyártók minden formájának és színének telefontokjai közül. Kínálatunkban klasszikus TPU telefontokokat, kiváló minőségű mesterséges bőrből készült összecsukható tokokat, és elismert védjegyű speciális tokok választékát találja.

Ami a tervezést illeti, sok lehetőség áll rendelkezésre, az egyszerű egyszínű toktól kezdve a festményes, a nyomatott és a csillámos tokokig, és még sokkal több. Minden telefontokot kivételes minőségű anyagok jellemzik, különböző tokok közül választhat, a TPU gélből, a műbőrből, a kemény polikarbonátból készült tokok közül. A TPU tokok kissé túlnyúlnak az elülső kijelző szélén, és így védik azt, a telefon hátsó oldala és a szélei mellett.

KÉPERNYŐ BIZTONSÁGI VÉDŐÜVEG

Annak ellenére, hogy a TPU tokok néhány milliméterrel átnyúlnak a képernyő szélén, és némileg védik a készüléket a sík felületre esés közben, a képernyő erősen megsérülhet az erősebb esések és az ütések következtében. Ezért javasoljuk, hogy minden esetben biztosítsa a képernyő további védelmét, a piacon található, jelenleg legmagasabb minőségű biztonsági védőüveggel, amely természetesen megtalálható az ajánlatunkban. Ez egy edzett biztonsági védőüveg, amely tiszta valódi üvegből készült, 9H szilárdsággal. Mindannyian tudjuk, hogy a képernyőn megjelenő sérülések minden felhasználó számára nagyon bosszantók, és leginkább drágák, ezért érdemes azokat elkerülni.

KÉPERNYŐ NANO MÁZ

A képernyő védelmének újdonságaként egy speciális bevonatot mutatunk be Önnek, melyet nano máznak nevezünk, és amely hasonlóan, mint a biztonsági védőüveg megvédi a mobil készülék képernyőjét a karcolásoktól és az ütésektől. A bevonat gyorsan és egyszerűen alkalmazható a készülék képernyőjére, és a védelem azonnal működik. Ez egy olyan védelem, amely a hatékonyság szempontjából az üveggel versenyez, viszont még könnyebb a telepítése.

A legkedvezőbb termékeinket és védelmi típusainkat mutattuk be Önnek a kedvenc mobilkészüléke számára. További termékkínálatunkért böngésszen a választékos online áruházunkban, ahol a termékek széles skáláját kínáljuk versenyképes áron, amelyeket kifejezetten gyorsan kiszállítjuk Önnek. A Top izbira-nál jó és biztonságos kezekben van!

Kerülje ki a készüléke sérülését és védje meg megfelelően! Telefontokok és edzett üveg.

Vissza
TOP kinálat

TOP kinálat

Prémium termékek választéka az Ön telefonjához!

INGYENES SZÁLLÍTÁS

INGYENES SZÁLLÍTÁS

13000 HUF feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

100%-osan biztonságos vásárlás

100%-osan biztonságos vásárlás

A termékeket a vásárlástól számított 30 napon belül visszaküldheti.

Szeretne értesülni a hírekről és az újdonságokról?

Iratkozzon fel az e-hírlevélre

© 2016 - 2023 TOP IZBIRA d.o.o., Minden jog fenntartva.
Ellenőrizze a telefonjának ajánlatát:
Igen Nem