2-őt fizet, 3 -at kap! Három termék vásárlásakor kedvezményt ismerünk el a legolcsóbb termék összegében!

 KÓD: 2top3

Telefontokok

0

Az új iphone 12 bemutatása! (4 változat)

Az új iphone 12 bemutatása! (4 változat)

Nagyon közel vagyunk a pillanathoz, amikor napvilágot látnak az új iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max készülékek. Van-e oka az izgalomnak? Az egyik legnagyobb újságírói oldal, a tomsguide.com feltárja, hogy a jelenleg ismert adatok szerint egy teljesen új generációs mobiltelefonok érkeznek, teljesen új kiegészítésekkel és újdonságokkal, és végül egy mobiltelefon, amely állítólag új mércéket állít fel a digitális világban. Azonban még egyszer újra emlékezzünk vissza az Apple legújabb bejelentéseire. Hányszor érte el az Apple valóban az általa meghirdetett szabványokat, és végül mennyire kell támaszkodnunk az összes közösségi médiában rejlő jelenlegi médiaterhelésre? Erre a kérdésre válaszolunk Önnek a TopIzbira.si oldalon. Feltárjuk Önnek a legismertebb információkat, amelyek már nyilvánosságba kerültek, valamint azokat is, amelyek még nem kerültek nyilvánosságba.

 

Kétségtelen, hogy a jelenlegi pénzügyi légkör egyik kulcstémája az ártartomány, amely magában foglalja az Apple legújabb modelljeit: iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Max és iPhone 12 Pro Max. Az interneten és a közösségi hálózatokon hírek keringenek egy lehetséges "ötödik" mobil galaxisról, amelynek neve még nem ismert. Információs forrásainkkal azonban hamarosan felfedjük ezt a titkot is- hogy létezik-e az Apple iPhone 12 legújabb generációjának ötödik modellje. Jelenleg ez csak az Apple-termékek néhány erényes rajongójának a feltételezései, ezidáig egyik hiteles forrás sem erősítette meg a soros modell megvalósítását, ezért úgy gondoljuk, hogy ez a modell nem fog létezni. Néhány rajongó úgymond csak „túlságosan” lelkes. De semmi gond, ha Ön is közéjük tartozik. Ebben az évben négy, a világ által még nem látott legjobb minőségű telefon áll rendelkezésre az Ön számára. Most vessünk egy pillantást arra, hogy mit tudunk az árakról és még sok egyéb másról.

Jelenleg nem sokat tudunk az árról, azonban a jelentések szerint adatszivárgás történt az Apple-nél, ezért a következőket tárjuk fel Önnek (forrás: tomsguide.com):

iPhone 12: 699$

iPhone 12 Max: 799$

iPhone 12 Pro: 1049$

iPhone 12 Pro Max: 1149$ (512 GB s ceno 1499$)

De van-e valami megerősítés arról, hogy az ártartományok valóban ilyenek lesznek? Sajnos ilyen megerősítő igazolás nincs. Ezt csak az Apple társaság tudja megerősíteni, amely jelenleg meglehetősen titokzatos termékeivel kapcsolatosan. Álljunk meg egy másodpercre, és vessünk egy pillantást az ártartományokra. Az Apple iPhone modellje a világ legkeresettebb telefonszériája, bár ezek a mobilipar legmagasabb árkrémjébe tartoznak. Ezért, ha feltesszük magunknak a kérdést: "Megfelelőek-e az ártartományok?", nem válaszolhatunk teljesen nemleges válasszal. Végül is eláruljuk Önnek, miért van ez így.

 

Elődjének ár fekvései azonos nevű modelleknél körülbelül azonosak voltak, azzal a különbséggel, hogy az alapmodell nem 699 dollárról, hanem 799 dollárról indult, és még ez is a "rosszabb verziója esetében". Ezúttal egy kissé eltérő megközelítés mellett döntöttek, és 4 azonos típusú sorozatú telefont tártak fel, amelyek azonban az előbb említett jelentősebb árkategóriában vannak. Az árak úgy mondva 700 és 1500 dollár között mozoghatnak. De vigyázat! Ezek az árak az Egyesült Államokban, nem az Európai Unióban lépnek hatályba. Az Európai Unió számára állítólag valamivel drágább ár besorolás készül, mivel az Apple-nek nincs sok gyára az Európai Unió területén, ezért a készülékeket be kell importálnia a világ más részeiről és még több! Az Európai Unión kívüli termékekre piaci tarifa is vonatkozik, így azok ezáltal még drágábbak lesznek. Finoman fogalmazva kijelenthetjük, hogy ez a szépség őszintén megvágja a zsebünket és a pénztárcánkat.

Most lépjünk egy kicsit technikai vizekbe, és vessünk egy pillantást arra, hogy az iPhone 12 sorozat valójában mit is kínál. A fent említett modell szériája várhatóan 5G kapcsolatot fog kínálni, amelyet először a svéd Ericsson cég vett át az év elején az Európai Unióban. Várhatóan a várva várt A14 Bionic processzort is kínálni fogja, és kizárólag a Pro modellhez - a LiDAR kamerához. Ez azonban nem is ennek az óriási hegynek a csúcsa, az Apple készített Önnek még valamit, amivel egyetlen más mobilgyártó sem rendelkezik - az úgynevezett 120 Hz-es képernyő. Említsük meg itt, hogy a személyi számítógép-ipar jelenlegi színvonala valahol 60 és 144 Hz között mozog, ezért ez a hír mindannyiunkat még boldogabbá tehet, mivel néhány más, fejlettebb iparág színvonalát is meghaladja.

Bár sajnos nem várható az új iPhone 12 bemutatása ebben a hónapban (szeptemberben), amint azt korábban már megszokhattuk, híhetjük, hogy ilyen vagy olyan tekintetben ettől nem vagyunk túl messze. A közzététel várható időpontja várhatóan szeptember 22. vagy október 13. vagy 14. lesz. De még ez utóbbi dátumok esetében sem tudjuk, hogy ez az utolsó lehetséges dátum –e a koronavírus-járvány múltbeli és jelenlegi helyzete miatt.

A mobiltelefon becsült méretei a következők:

iPhone 12: 5,4 hüvelykes képernyő (átlósan 13,7 cm)

iPhone 12 Max: 6,1 hüvelykes képernyő (átlósan 15,5 cm)

iPhone 12 Pro: 6,1 hüvelykes képernyő (átlósan 15,5 cm)

iPhone 12 Pro Max: 6,7 hüvelykes képernyő (átlósan 17,0 cm)

 

Hírek terjednek arról, hogy a telefon új modellje nagyon hasonló felépítésű lesz, mint a korábbi iPhone 5, vagyis nagyon élesen ívelt és lapított élekkel.

Az új Apple-eszközök nem minden képernyője kapja meg ugyanazt a figyelmet. Az alsóbb kategóriás - alapszintű iPhone 12 Retina OLED kijelzővel rendelkezik, csakúgy, mint utódja, az iPhone 12 Max. Másrészt az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max Retina XDR OLED kijelzőt tartalmaz, amelyet a rivális Samsung fog gyártani, mivel nagyon nagy előnye van a mobil kijelzők fejlesztése terén.

Minden nagy teljesítmény szerelmeseinek, nem fogunk csalódást okozni Önöknek! Szinte egyértelmű állítással biztosíthatjuk, hogy az iPhone 12 és az iPhone 12 Max 4 GB RAM-mal rendelkezik, míg utódaik 6 GB RAM-mal rendelkeznek. Ez önmagában nem nagy többlet, mivel például az LG például 2017-ben már 6 GB RAM-ot használt fel az LG G6-on, csakúgy, mint az előző évben a Lenovo. Ugyanakkor, ahogy azonban a múltból bármelyik iPhone-telefonbirtokos megerősítheti, a RAM valójában nem játszik legfontosabb szerepet, mivel a processzor nagyon gazdaságos az aktív memória kihasználásában.

Apple iPhone 12 Tokok

Apple iPhone 12 Max/12 Pro Tokok

Apple iPhone 12 Pro Max Tokok

Már a tizenkettedik egymást követő évben nyerte el az Apple Dubaiban a leggazdaságosabb processzornak járó nemzetközi díjat. És a mobileszközök egyik ismerője sem kételkedik abban, hogy ezévben ez másképp fajulna az új A14 Bionic processzor esetében.

Az előző bekezdésben már sokat megtanultunk az aktív memóriáról. És mi vár ránk az adattárolás vagy a passzív memória területén? Mennyit tudunk majd tárolni az eszközeinkben? Mekkora lesz az új Apple termékcsalád képessége? Eláruljuk, hogy az összes modell 64 GB, 128 GB, 256 GB-os trióként lesz elérhető az iPhone 12, iPhone 12 Max és 128 GB, 256 GB, 512 GB-os trióként az iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max esetében.

Az Apple ezúttal sem fog csalódást okozni nekünk a fotózás terén. Dupla kamerát kínál az alacsonyabb árú modellekhez, és hármas kamerát + LiDAR kamerát a magasabb árú modellekhez.

Sajnos az Apple továbbra is csalódást okoz számunkra az állóképesség szempontjából. Itt mindig az akkumulátor méretére hivatkozunk. Az iPhone 12 (alapmodell) 2227 mAh-s kapacitást kínál (a piacon lévő telefonok csupán 5% -ának van alacsonyabb akkumulátor-kapacitása), az iPhone 12 Max 2775 mAh-s kapacitást fog kínálni (a piacon lévő telefonok csupán 28% -ának van alacsonyabb akkumulátor-kapacitása), az iPhone 12 Pro ugyanolyan kapacitást kínál, mint az iPhone 12 Max, Az iPhone 12 Pro Max a szabvány feletti 3687 mAh-s kapacitást kínál (a piacon lévő telefonok 65% -ának alacsonyabb az akkumulátor-kapacitása), viszont az utóbbi ára 1149$ alapárnál kezdődik.

Nagyon egyszerűen következtetést vonhatunk le az új telefonok tartósságáról - nem lesznek tartósak. Ez természetesen azt jelenti, hogy az Apple kétségtelenül jobb telefon töltőket akar eladni a telefon vásárlójának, amelyek rövidebb idő alatt feltöltik az akkumulátort. Állítólag ez az egyik fő spekulációk témája a közösségi médiában. Sok ügyfél attól tart, hogy a gyártó még több új kiegészítőre tart igényt, amelyekre a készülék valamilyen optimális működéséhez szükség lesz. Indokolt-e az iPhone-eszközök vásárlóinak, valamint a korábbi vásárlóinak feltett félelme?

Sokan úgy vélik, hogy a félelem sokkal több, mint csak éppen indokolt. A múltban bebizonyosodott, hogy egyes termékek, mint például a fejhallgató és az USB-portok erősen kötődnek a termékeikhez, és nem összeférők a piacon lévő egyéb eszközökkel. Sokan kritizálják az Apple-t az úgynevezett „kapzsiság és egocentrizmus” miatt, de mindig tisztában kell lennünk azzal, hogy mint bármely más vállalat, ők is megpróbálnak monopóliumot kialakítani a saját szakterületükön. De mégis lehet, hogy ez visszavágó megterheltetést jelent számára, mivel a mobileszközök területén sok más gyártó van, amely legyőzte az Apple-t az elmúlt három negyedévben. Ide tartoznak a Samsung és a Huawei óriások (az USA és Kína közötti jelenlegi gazdasági és politikai embargó ellenére).

Végül térjünk vissza az iPhone 12 mobil sorozat technikai elemzésének utolsó pontjára - a keretre illetve a vázra. A telefonkeret az árban kedvezőbb modellek esetében szokásos alumíniumból készül, míg az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max esetében rozsdamentes acélból, így e két modell tulajdonosainak nem kell félniük attól, hogy a telefont sokáig a vízben tartják (még a tengerben is).

A Bloomberg.com információi szerint az Apple ebből a négy típusú telefonból 75 millió példány gyártására készül. Ezt túl soknak találja? Az Apple vezérigazgatója magabiztosan hiszi, hogy ez csak a kezdeti példányhányad, amely várhatóan 2020 végéig és 2021 elejéig gyártásra kerülne.

Már az elemzés végénél tartunk! Már csak egy utolsó állomásunk van hátra - az eladás és az előértékesítés dátuma. Számos forrás szerint az előértékesítés várhatóan október 23-án kezdődik az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, azzal, hogy első körben az árban kedvezőbb modellek kerülnének piacra.

 

Vissza
TOP kinálat

TOP kinálat

Prémium termékek választéka az Ön telefonjához!

INGYENES SZÁLLÍTÁS

INGYENES SZÁLLÍTÁS

13000 HUF feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

100%-osan biztonságos vásárlás

100%-osan biztonságos vásárlás

A termékeket a vásárlástól számított 30 napon belül visszaküldheti.

Szeretne értesülni a hírekről és az újdonságokról?

Iratkozzon fel az e-hírlevélre

© 2016 - 2024 TOP IZBIRA d.o.o., Minden jog fenntartva.
Ellenőrizze a telefonjának ajánlatát:
Igen Nem